Illegális bevándorlás

Embercsempészt helyeztek előzetesbe

Több koszovói migráns Németországba csempészésében közreműködött az a magyar férfi, akit előzetes letartóztatásba helyezett a Debreceni Járásbíróság.

2015.07.28 11:18MTI

Pocsai Edit hajdú-bihari főügyész elmondta: a 40 éves férfi ellen a Készenléti Rendőrség Nemzeti Nyomozó Iroda indított eljárást bűnszervezetben elkövetett embercsempészés bűntette miatt.

A magyar férfi egy koszovói bűnszervezet megbízásából, anyagi haszonszerzés végett a migránsok utaztatásához szükséges gépjárműveket szerzett be, közreműködött a koszovói állampolgárok szállításában, illetve további embereket keresett, akik sofőrként segítették a bűnszervezetet - tudatta a főügyész.

A magyar férfit korábban egy németországi bíróság jogerősen elítélte embercsempészés bűntette miatt, mivel gépjárművében hat koszovói állampolgárt csempészett be Németország területére - fűzte hozzá Pocsai Edit.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.