Bűncselekmény

Sonkaszeletelő késsel szúrta le locsolkodásból hazatért férjét

Ledöfte locsolkodásból ittasan hazatérő férjét húsvétkor egy 55 éves nő Egerben. A Heves Megyei Főügyészség emberölés miatt emelt vádat vele szemben.

2015.07.27 09:46Havariapress

A vádlott és a sértett húsvétkor alig fél éve élt házasságban. Mindketten italozó életmódot folytattak, ezért gyakoriak voltak közöttük a viták, a veszekedések.

2015. április 6-án, hétfőn délelőtt a férj - aki húsvéti locsolkodásból tért haza - a lakásuk konyhájában cigarettát töltött magának, miközben a felesége egy nagyméretű késsel sonkát szeletelt. Mindketten ittasak voltak.

Fél 11 tájban veszekedés kezdődött közöttük, ami odáig fajult, hogy az asszony a jobb kezében tartott, 21 centiméter pengehosszúságú konyhakéssel, fentről lefelé irányuló erőteljes mozdulattal mellkason szúrta a sértettet. A szúrás mélyre hatolt, megnyitotta a mellüreget és sértette a tüdőt, ami olyan fokú vérzéssel járt, hogy a férfi az emiatt kialakult kivérzéses sokk következtében, a helyszínen életét vesztette.

A bűncselekmény elkövetése után a vádlott átment a szemközti házba a sértett édesanyjához, közölte vele, hogy leszúrta a fiát, ezt követően értesítették a mentőszolgálatot.

Az ügyészség indítványozta, hogy a bíróság az előzetes letartóztatásban lévő, büntetlen előéletű nővel szemben főbüntetésül börtön fokozatban végrehajtandó határozott idejű szabadságvesztést szabjon ki.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.