Tragédia

Megfulladt egy autóban hagyott kislány Nyitrán

Járókelők vették észre, hogy egy leállított kocsiban nem mozdul egy alig kétéves kislány. A kiérkező orvos szerint a gyerek több órán át szenvedhetett az átforrósodott autóban.

2015.07.22 17:22ma.hu

Megfulladt egy autóban hagyott alig kétéves kislány a szlovákiai Nyitrán – írja a szlovákiai magyar Új Szó alapján a hvg.hu.

Véletlenül arra járó emberek vették észre az autóba bezárt kétéves mozdulatlan kislányt, ők értesítették a mentőket. A helyszínre érkező orvos szerint a leállított Volkswagenben a gyermek több órát is szenvedhetett, mielőtt megfulladt.

Az aktuality.sk úgy értesült, hogy a gyereket a nagyapa felejtette a kocsiban: a bölcsődébe akarta őt vinni, de megfeledkezett róla, és elment a munkahelyére dolgozni. A helyszínre kihívták a rendőrséget is.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.