Ketten megsérültek a balesetben

Mentőautó és személyautó ütközött a Flórián téren

Mentőautó és személyautó ütközött a III. kerületi Flórián téren a fővárosban kedd kora délután, ketten megsérültek.

2015.07.21 13:09MTI
MTI/Mihádák Zoltán

Győrfi Pál, az Országos Mentőszolgálat szóvivője azt mondta, hogy a mentőautó megkülönböztető jelzéseket használt. A mentőápoló a hasán, az autó vezetője a fején sérült meg, de sérüléseik az első vizsgálatok szerint nem életveszélyesek. Kettejüket és a mentőautó sofőrjét kórházba vitték, az utóbbit csak megfigyelésre.

Vattayné Székely Noémi, az Országos Rendőr-főkapitányság kommunikációs szolgálatának sajtóügyeletese arról tájékoztatott, hogy a mentőautó nem vitt beteget. A Szentendrei út kifelé vezető oldalán két sávon helyszínelnek, a környéken torlódás alakult ki - tette hozzá.

MTI/Mihádák Zoltán


Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.