Egy harmadik ember életéért még küzdenek

Halálos áramütés ért két munkást Monoron

Halálos áramütés ért két munkást kedd délelőtt munka közben Monoron, egy harmadik embert a mentők életveszélyes sérülésekkel vittek kórházba.

2015.07.07 09:47MTI
MTI Fotó: Mihádák Zoltán

Csámpai Attila, a Pest Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság szóvivője az MTI-nek elmondta, hogy a monori Nemzetőr utcában egy felújítás alatt lévő épület munkálatai során akartak egy alumíniumállványt arrébb helyezni, amikor az egy 20 kilovoltos felsővezetékhez ért. Két munkás a helyszínen életét vesztette, egy harmadik életéért jelenleg is küzdenek, őt mentőhelikopter vitte kórházba.

A monori hivatásos tűzoltók és a megyei katasztrófavédelmi műveleti szolgálat biztosítja a helyszínt és segíti a mentőszolgálat munkáját - tette hozzá a szóvivő.

Valics Dezső, az Országos Mentőszolgálat sajtóügyeletese arról tájékoztatta az MTI-t, hogy a helyszínről egy 40 év körüli férfit vittek kórházba súlyos, életveszélyes sérülésekkel.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.