Illegális bevándorlás

Megsérült egy férfi, miután leesett egy kamion alvázáról

Megsérült egy férfi szombaton az M1-es autópályán Hegyeshalom közelében, miután leesett egy kamion alvázáról.

2015.07.06 15:21MTI

Tóth Gabriella, a Győr-Moson-Sopron Megyei Rendőr-főkapitányság megbízott sajtószóvivője elmondta: a férfi külföldi, személyazonosságát egyelőre nem ismerik.

A Kisalföld napilap információi szerint a férfi szír állampolgárságú és Ausztriába szeretett volna eljutni, de a hegyeshalmi határátkelő előtt mintegy öt kilométerrel leesett az autópálya aszfaltjára. A kamion egyik kereke áthajtott a férfin. Miután a jármű vezetője észrevette az esetet, megállt és értesítette a mentőket.

Oláh Attila, a győri Petz Aladár Megyei Oktató Kórház orvos igazgatója az MTI-nek elmondta, hogy a férfi "kivérzett állapotban", életveszélyes sérülésekkel került kórházba, megrepedt a hasfala, sérült a mája és a lépe, eltört a medence- és a combcsontja. Több órán keresztül, többször műtötték, huszonkét egység vért adtak neki.

Hozzátette: a sérült továbbra is életveszélyben van, de állapota stabil, kielégítő. Jelenleg az intenzív osztályon ápolják, lélegeztető gépen van.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.