200 tő

Gyárban termelte a marihuanát

A nyomozók Szolnokon, egy használaton kívüli gyártelep területén találták meg a több mint 200 tő vadkendert.

2015.07.05 10:29ma.hu
police.hu

A körzeti megbízottak Szolnokon, a Tószegi úton egy személygépkocsival közlekedő férfit igazoltattak. A rendőrök a jármű utasterében kábítószergyanús növényi anyagot, digitális mérleget, a sofőrnél pedig nagy mennyiségű készpénzt találtak. A férfit elfogták és bűncselekmény elkövetésének megalapozott gyanúja miatt a Szolnoki Rendőrkapitányságra előállították.

 A nyomozók ellenőrizték a 44 éves férfi lakhelyét és tartózkodási helyeit. A rendőrök házkutatást tartottak Szolnokon, a férfi által bérelt használaton kívüli gyártelep területén, ahol egy rejtett helyiségben több mint 200 tő vadkendert találtak. A nyomozók a helyszínen a marihuána termesztést elősegítő ventillátorokat, fűtéshez használt világító berendezéseket, sátrakat, tápoldatokat szintén lefoglalták.

A rendőrök a lefoglalt növényeket szakértők bevonásával vizsgálják.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.