Baleset

Kifacsarta az autót az oszlop a Nagykőrösi úton - képek!

Baleset miatt teljes útlezárás volt a budapesti Nagykőrösi úton. Ketten kimásztak, a harmadikat ki kellett vágni a roncsból.

2015.07.03 07:59MTI
MTI Fotó: Lakatos Péter

Teljes útlezárás mellett helyszíneltek a rendőrök Budapesten a XVIII. kerületben, a Nagykőrösi úton, a Solymász és az Igric utca között, ahol villanyoszlopnak ütközött egy személyautó csütörtökön nem sokkal 23 óra utána - közölte az Országos Rendőr-főkapitányság kommunikációs szolgálatának ügyeletese az MTI-vel.

Az autóban utazók közül két embernek sikerült kimásznia, míg egy embert a tűzoltók segítenek ki az összeroncsolódott járműből - ismertette Kisdi Máté, a Fővárosi Katasztrófavédelmi Igazgatóság szóvivője.

MTI Fotó: Lakatos Péter


Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.