Pszichoaktív

Elkapták a nógrádi Walter White-ot

Mintegy 35 kilogramm növényi törmeléket, több mint 50 gramm fehér port és egyéb, új pszichoaktív anyag előállításához szükséges eszközöket, anyagokat találtak egy nógrádi férfinál.

2015.07.02 18:07MTI

A Nógrád Megyei Rendőr-főkapitánysá tájékoztatása szerint a 46 éves V. László nógrádi családi házának műhelyében új pszichoaktív szernek minősülő anyagot állított elő, ekkor érték tetten a rendőrök.

A gyanúsítottként kihallgatott V. László szabadlábon védekezhet, ellene a Rétsági Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztálya pszichoaktív anyaggal visszaélés bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytat eljárást.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.