Eljárás indult

Meggyilkolhatták a leégett pusztaszemesi házban talált férfit

Feltehetően meggyilkolták a kedden leégett pusztaszemesi házban holtan talált férfit, a rendőrség ismeretlen tettes ellen indított eljárást.

2015.06.30 22:03MTI

A kora este történtekről a megyei katasztrófavédelmi igazgatóság a honlapján korábban arról tájékoztatott, hogy a tűzoltók egy embert kihoztak a teljesen kiégett Kishegy utcai házból. A mentők megpróbálták újraéleszteni, de nem tudták megmenteni az életét.

A tűzoltók egy 10 és egy 20 literes benzineskannát, valamint egy 11,5 kilogrammos gázpalackot hoztak ki a házból, egyiket sem érte hőhatás.

A rendőrség az esettel kapcsolatos közleményében azt írta: a helyszíni szemle és az elsődleges orvosszakértői vélemény alapján az idős ember bűncselekmény áldozata lett. A nyomozók nagy erőkkel megkezdték az adatgyűjtést az elkövető azonosítása, felkutatása és elfogása érdekében.

A Somogy Megyei Rendőr-főkapitányság Bűnügyi Igazgatósága emberölés bűntett elkövetésének gyanúja miatt indított eljárást ismeretlen tettes ellen.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.