Több lakót ki kellet költöztetni

Rovarirtással okozott tüzet egy férfi egy miskolci tízemeletesben

Kénlapok meggyújtásával rovarokat akart irtani egy férfi Miskolc egyik tízemeletes társasházában, a tüzet azonban nem tudta eloltani, emiatt több lakót ki kellett költöztetni.

2015.06.30 18:05MTI

A férfi ellen gondatlan közveszélyokozás vétségének megalapozott gyanúja miatt indítottak eljárást - tájékoztatta a Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság sajtóreferense kedden az MTI-t.

Janasóczki Attila közölte: telefonon érkezett bejelentés hétfő délután, hogy Miskolcon, a Kuruc utcában az egyik társasház lakása kigyulladt. A tűzoltók és a rendőrök a ház többi lakásának lakóit biztonságba helyezték, a lakástüzet eloltották, a lángok továbbterjedését megakadályozták.

A kigyulladt lakásban hárman laktak, közülük az 52 éves B. Róbert akarta meggyújtott kénlapokkal rovarmentesíteni az ingatlant. A mentők őt vitték kórházba, mert füstöt lélegzett be. Más nem sérült meg, a tűz eloltása után két órával mindenki visszatérhetett otthonába - tette hozzá a sajtóreferens.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.