Dráma!

Súlyos motorbalesetet szenvedett Rékasi Károly - lélegeztető gépen van!

A Barátok közt egyik legismertebb színésze kedden délután karambolozott.

2015.06.30 16:06ma.hu
MTI Fotó: Máthé Zoltán

A Nyugat.hu szerint Rékasi Károly Budapesten, a 22. kerületben ütközött. A balesetet követően azonnal kórházba szállították, de a pontos állapotáról nincsenek információk. Az Origo úgy tudja, lélegeztetőgépen van a színész.

Az Országos Rendőr-főkapitányság az eset kapcsán közölte, hogy egy motorgépjármű és egy autó ütközött össze a Háros utca és a Gyöngyszem utca kereszteződésében kedden kora délután háromnegyed egy körül, egyelőre ismeretlen körülmények között. A színész egyébként rutinos sofőr, nem kezdő, még a főiskolai évei alatt szerezte meg a motoros jogosítványt.

Hogy mi lesz a sorozattal? A sorozatban a kezdetektől jelen lévő gonosz karakterű Bartha Zsolt történetszálait egyébként a Barátok köztben állítólag felvették jó előre, ráadásul Rékasi amúgy is megkezdte nyári szabadságát. Augusztus 24-én kell visszatérnie a stúdióba, és várja is őt a stáb.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.