Kórházban a sofőr

Diákokat szállító busz karambolozott Babarcnál - gyermekek is megsérültek

Diákokat szállító busz karambolozott Babarcnál karambolozott egy kamionnal az M6-os autópálya babarci csomópontjában. A balesetben a buszsofőr súlyosan megsérült, öt gyermek könnyű sérüléseket szenvedett.

2015.06.29 21:59MTI

Az M6-os autópálya és az 57-es főút csomópontjában, Babarc közelében ütközött össze a két jármű. Az ütközéstől a busz eleje összeroncsolódott, a buszsofőr súlyosan megsérült. A roncsból kiemelt embert mentőhelikopterrel szállítják kórházba. A buszon utazó huszonnyolc, iskolás korú gyermek közül öt könnyebben megsérült, őket is kórházba viszik a mentők. Egyik felnőtt kísérőjük könnyű sérülését a mentők a helyszínen ellátták. A karambolozott járművek forgalmi akadályt kpeznek, az 57-es főút Pécs felé nem járható.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.