Árad a Tisza

Iszapba ragadt nőt mentett a vízirendőr

Iszapba ragadt nőt mentett ki az áradó Tiszából egy vízirendőr Tiszadadánál.

2015.06.03 14:41Havariapress

A Tokaji Vízirendészeti Rendőrőrs egyik rendőr zászlósa kedden délután három óra körül szolgálati kisgéphajóval járőrözött a Tiszán, amikor a Szabolcs-Szatmár-Bereg megyei Tiszadada közelében, az áradó folyó bal partján egy bajba jutott nőre lett figyelmes.

A 40 éves nő a kikötött csónakok oldalába kapaszkodva próbált meg kimászni a vízből, de az erősen iszapos partról minduntalan visszacsúszott a csónakok alá.

A zászlós azonnal kikötött a hajóval, hogy segítségére siessen és a partról közelítette meg a kimerült nőt, akit sikerült kimenekítenie a folyó és az iszap fogságából. A körzeti megbízott ezután ellátta a nehezen mozgó és kommunikáló, zaklatott nőt és azonnal értesítette a mentőket is.

A bajba jutott tiszadadai lakos később elmondta a rendőrnek, hogy kerékpárjával elesett a parton, ezért lement a Tisza-partra, hogy ott lemossa magáról a sarat, de becsúszott a vízbe, és kijönni már nem tudott onnan, így a zászlós épp idejében érkezett.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.