Halálra késelt egy fiatal nőt

Őrizetbe vették a pápai gyilkosság gyanúsítottját

Vasárnap délután egy 27 éves kállói nőt késeltek meg Pápa belvárosában a Március 15. téren, a sértett a helyszínen belehalt sérüléseibe.

2015.06.01 12:31MTI

Őrizetbe vették a vasárnapi pápai emberölés gyanúsítottját, a férfi beismerő vallomást tett - közölte a Veszprém Megyei Rendőr-főkapitányság ügyeletes sajtószóvivője hétfőn az MTI-vel.

Frankó Marianna elmondta: vasárnap délután egy 27 éves kállói nőt késeltek meg Pápa belvárosában a Március 15. téren, a sértett a helyszínen belehalt sérüléseibe. Az állampolgári bejelentésre a helyszínre érkező pápai rendőrök néhány percen belül elfogták a gyanúsított férfit.

A bűncselekmény elkövetésével gyanúsítható 35 éves, szintén kállói lakost előállították, majd még vasárnap őrizetbe vették. A szóvivő tájékoztatása szerint a férfi a gyanúsítotti kihallgatásán beismerő vallomást tett.

A rendőrség az ügyben emberölés bűntett gyanúja miatt folytat nyomozást.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.