Tilos az á

Vasúti átjárókat zárnak le vágányszabályozás miatt Győr-Moson-Sopron és Vas megyében

A lezárások idején a gépjárműforgalmat elterelik.

2015.05.29 16:12MTI

Vasúti átjárókat zárnak le a következő napokban vágányszabályozási munkák miatt Győr-Moson-Sopron és Vas megyében - közölte a GYSEV szóvivője pénteken az MTI-vel.

Rázó László tájékoztatása szerint szombat este 6 órától jövő kedd reggel 8 óráig teljes szélességében le lesz zárva a vasúti átjáró Harka állomáson, vasárnap pedig este tíz órától hétfő reggel 5 óráig a 84-es főút és a peresztegi összekötő út találkozásánál lévő vasúti átkelő.

A vasúttársaság közleményében az áll, hogy Vas megyében jövő hétfőn 22 órától kedd reggel 5 óráig lezárják a Bük és Csepreg közötti, valamint a Bük és Acsád közötti alsórendű utakon lévő két vasúti átjárót.

Június 8-án 22 órától másnap reggel 5 óráig le lesz zárva Szombathelyen a Sárdi-ér utcai és a város külterületén, a 86-os számú főúton lévő vasúti átjáró, valamint június 12-én este 10 órától másnap reggel 5 óráig lezárják Körmenden a Somogyi Béla utcában lévő vasúti átjárót.

A lezárások idején a gépjárműforgalmat elterelik.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.