Közúti eset

Hárman sérültek meg súlyosan egy zalaegerszegi balesetben

Egy férfi életveszélyes, egy házaspár pedig súlyos sérüléseket szenvedett, amikor péntek reggel autóikkal egymásnak ütköztek Zalaegerszeg határában.

2015.05.29 13:57MTI
police.hu

A 74-es főúton, a csatári elágazóban nem sokkal nyolc óra után történt a baleset. Egy 48 éves székesfehérvári férfi és felesége Nagykanizsa irányából Zalaegerszeg felé tartott, amikor kocsijukkal összeütköztek egy másik személyautóval, amelyik keresztezni akarta a főutat. Az autót egy 24 éves németfalui férfi vezette, akinek a biztonsági öve nem volt bekapcsolva, ő az ütközés következtében kizuhant a járműből.

A fiatal férfit életveszélyes sérülései miatt mentőhelikopter vitte a szombathelyi kórházba. A másik autóban ülő házaspár mindkét tagja súlyosan megsérült, őket a mentők Zalaegerszegre vitték.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.