Ittas állapot

Autóval száguldott le a lépcsőn - gyorsított eljárásban ítélték el

A 19 éves férfit eltiltották a járművezetéstől, emellett öt nap közérdekű munkára ítélték. Az ítélet jogerős.

2015.05.29 13:32MTI

Gyorsított eljárásban elítélt a Győri Járásbíróság egy 19 éves győri férfit, aki az autójával áprilisban ittasan száguldott le a győri vár melletti lépcsősoron - tájékoztatta a megyei főügyész pénteken az MTI-t.

Takács Péter közölte: a férfit eltiltották a járművezetéstől, emellett öt nap közérdekű munkára ítélték. Az ítélet jogerős.

A férfi április 16-án éjszaka ittasan a barátja társaságában tartott hazafelé egy szórakozóhelyről. A Rába-kettőshídra felvezető éles kanyarban elvesztette uralmát az autó felett, amely lesodródott az útról, kidöntött egy fát a járda melletti füves területen, leszáguldott a vár melletti lépcsősoron, végül a rakpart burkolatának csapódott.

A balesetben senki sem sérült meg.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.