Nyomozati anyag

Meg akarta ölni magát a szandaszőlősi robbantó

Gázrobbanás történt még tavaly december 31-én hajnalban Szolnok-Szandaszőlős egyik családi házában. A mentőszolgálat munkatársai három sérültet szállítottak el a felrobbant épület romjai közül. Most előzetes letartóztatásba került a gyanúsított nő.

2015.05.29 13:20ma.hu
police.hu

A Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Rendőr-főkapitányság előterjesztésére a Szolnok Járásbíróság előzetes letartóztatásba helyezte a szandaszőlősi robbantót.

Gázrobbanás történt 2014. december 31-én hajnalban Szolnok-Szandaszőlős egyik családi házában. A mentőszolgálat munkatársai három sérültet szállítottak el a felrobbant épület romjai közül. A detonáció következtében a férfi és élettársa, valamint a nő gyermeke is súlyos, életveszélyes sérüléseket szenvedett.

A Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Rendőr-főkapitányság - az elsődleges tűzvizsgálati vélemény alapján - emberölés kísérlet bűntett elkövetésének gyanúja miatt indított nyomozást az ügyben ismeretlen tettes ellen.



A rendőrök a nyomozás során számos tanút hallgattak ki, szakértői véleményeket szereztek be és adatokat, információkat elemeztek. Ezek eredményeként 2015. május 27-én emberölés kísérlet bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt gyanúsítottként kihallgatták az egyik sérültet, P. G. szolnoki lakost.

A jelenleg rendelkezésre álló adatok alapján a 34 éves nő megalapozottan gyanúsítható azzal, hogy az év utolsó napján a bérelt családi házban az egyik gázcsövet megrongálva akart véget vetni közös életüknek.

A Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Rendőr-főkapitányság előterjesztésére a Szolnok Járásbíróság 2015. május 29-én előzetes letartóztatásba helyezte a 34 éves nőt.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.