Szajolnál áll a sor

Egyórás késések a békéscsabai és a záhonyi vonalon

A Budapest-Szolnok-Békéscsaba-Lőkösháza és a záhonyi vasútvonalon 60-80 perces késésekre számíthatnak az utasok pénteken délelőtt.

2015.05.29 07:39MTI

A Mávinform sajtóügyeletesének közleménye szerint péntek hajnalban a Budapest-Szolnok-Lőkösháza vasútvonalon Szajol állomásra érkező Dacia nemzetközi gyorsvonat mozdonyának áramszedője eltörött és megrongálta a felsővezetéket, ezért Tiszatenyő felé mindkét vágányon szünetel a forgalom.

A közlés szerint a békéscsabai vonal utasait Szolnok és Tiszatenyő, a záhonyi vonalon közlekedő vonatok utasait Szolnok és Törökszentmiklós között vonatpótló autóbuszok szállítják.

A menetrend szerinti közlekedés délután állhat helyre.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.