Vészelhárítás

Helyreállt a gázszolgáltatás Sóskúton

Ismét van gáz abban a több mint 160 sóskúti lakásban, amelyben egy gázvezeték megrongálása miatt szünetelt a szolgáltatás órákon át.

2015.05.28 16:44MTI

A Pest megyei katasztrófavédelem szóvivője, Csámpai Attila korábbi tájékoztatása szerint délelőtt egy munkagép a Vadász utcában véletlenül belefúrt a két méter mélyen lévő, 63 milliméteres vezetékbe. A szivárgó gázt az érdi tűzoltók egy vízsugárral igyekeztek közömbösíteni a szolgáltató megérkezéséig, miközben 50 méteres sugarú körben kiürítették a környéket; 12 lakót, köztük egy mozgássérültet kísértek biztonságos helyre.

A katasztrófavédelem szóvivője később azt közölte, hogy a szivárgást megszüntették, a lakók visszatérhettek otthonukba, a vezeték javítását megkezdték a szakemberek.

Délutánra befejeződött a munka, így mind a 162 házban helyreállt a gázszolgáltatás - tette hozzá Csámpai Attila.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.