Öten megsérültek a balesetben

Szántóföldre sodródott egy autóbusz a 48-as főúton

Személyautóval ütközött a szemközti sávban, azt követően sodródott egy autóbusz a 48-as főútról a szántóföldre szerdán.

2015.05.27 14:01MTI
MTI/Czeglédi Zsolt

Dobó Dénes hajdú-bihar megyei rendőrségi szóvivő a baleset körülményeiről elmondta: a Vámospércs felől Debrecen irányába haladó helyközi busz Haláp térségében eddig tisztázatlan körülmények között áttért a szemközti sávba, ahol összeütközött egy személyautóval, majd letért az úttestről és a szántóföldön állt meg.

A balesetben öten sérültek meg: egyikük súlyosan, négyen pedig könnyebben. Őket a mentők a debreceni Kenézy kórházba vitték.

A korábbi teljes útlezárást már feloldották, a forgalom rendőri irányítás mellett fél pályán megindult - tette hozzá Dobó Dénes.

MTI/Czeglédi Zsolt


Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.