Brutális

Agyonverte jótevőjét, aki befogadta

Előzetes letartóztatásba került az a férfi, aki úgy megverte 88 éves szállásadóját, hogy az később belehalt sérüléseibe.

2015.05.26 16:41Havariapress

Május 23-án délután bántalmazta jótevőjét a 45 éves B. Cs. A 88 éves áldozat, aki otthont adott a férfinak és élettársának, az őt ért ütések következtében a helyszínen életét vesztette.

A Komárom-Esztergom Megyei Rendőr-főkapitányság előállítását és gyanúsítotti kihallgatását követően őrizetbe vette a halált okozó testi sértés gyanúsítottját. A férfi előzetes letartóztatását kedden elrendelte a Tatabányai Járásbíróság.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.