Drogfogás

1400 tő vadkender nevelkedett a gyirmóti padláson

Az ültetvényt professzionális módon alakították ki, korszerű berendezésekkel folyt a drogtermesztés.

2015.05.26 13:25Havariapress

1400 tőből álló drogültetvényt számolt fel a rendőrség Győr-Gyirmóton.

Egy családi ház padlásterében alakított ki marihuána-ültetvényt a rajtaütéskor elfogott két férfi. Az 1400 tőből álló ültetvény professzionális módon alakították ki, korszerű berendezésekkel folyt a drogtermesztés.

A nyomozók május 19-én szállták meg a gyirmóti házat. Az akció során 191 tő, szárításra levágott indiai kendert is lefoglaltak. A botanikus szakértő elsődleges véleménye alapján megállapított várható hozam utcai értéke a feketepiacon több mint 210 millió forint.

Az 55 éves és a 38 éves gyanúsított is előzetes letartóztatásba került, a Készenléti Rendőrség Nemzeti Nyomozó Iroda folytatja ellenük az eljárást.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.