Baleset Nemesvámos és Veszprém között

Négy sérült az árokba hajtott autóban

Négyen sérültek meg Nemesvámos és Veszprém közt a 77-es úton szombat délután, mikor egy személygépkocsi árokba hajtott.

2015.05.23 16:33MTI

Máté Alexandra, a Veszprém Megyei Rendőr-főkapitányság ügyeletes sajtószóvivője elmondta: szombat délután három óra előtt a Veszprémet Tapolcával összekötő 77-es főút 3-as kilométerszelvényében egy személygépkocsi árokba hajtott. Hozzátette, a mentés és a helyszínelés félpályás útlezárás mellett folyik.

A mentőszolgálat tájékoztatása szerint a balesetben négyen sérültek meg. Nátrán Albin megyei mentésvezető elmondta, egy személy súlyos, három pedig könnyű sérülést szenvedett, őket a veszprémi kórházba szállították a Veszprémből, Nagyvázsonyból és Balatonfüredről kiérkező mentők.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.