Két autó ütközött

Egy ember meghalt, többen megsérültek egy balesetben Csobánkánál

Két személyautó frontálisan összeütközött Csobánka határában szombat dél körül, az egyik autó női utasa életét vesztette, három ember, közöttük két gyermek súlyosan megsérült.

2015.05.23 14:01MTI
MTI/Mihádák Zoltán

Csámpai Attila Pest megyei katasztrófavédelmi szóvivő tájékoztatása szerint az egyik autóban a sofőr és egy nő ült, és az utas olyan súlyos sérüléseket szenvedett, hogy a mentősök a helyszínen hiába próbálták meg többször újraéleszteni, a mentőautóban meghalt.

A sofőr beszorult a roncsba, a szentendrei, illetve a pomázi tűzoltók feszítővágó segítségével szabadították ki. Súlyos sérülésekkel vitték kórházba csakúgy, mint a másik autóban hátul utazó két gyermeket.

Ez utóbbi járműben elöl egy házaspár ült, a sofőr, illetve terhes felesége könnyebb sérüléseket szenvedett. Az érintett útszakaszt lezárták - tette hozzá a szóvivő.

MTI/Mihádák Zoltán


Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.