Az utat lezárták

Súlyos baleset történt Bugyi és Taksony között

Kamion és személyautó ütközött össze péntek délelőtt a Bugyit Taksonnyal összekötő úton, egy ember megsérült, az utat lezárták.

2015.05.22 12:17MTI

Csámpai Attila Pest megyei katasztrófavédelmi szóvivő tájékoztatása szerint a karambol az út 8-as kilométerénél történt. A sódert szállító kamion és az autó olyan erővel ütközött, hogy az utóbbi jármű sofőrje beszorult a roncsba. A mentők stabilizálták az állapotát, majd a dabasi tűzoltók feszítővágó segítségével kiszabadították az 54 éves nőt, akit súlyos sérülésekkel vittek kórházba - mondta a szóvivő.

A megyei rendőr-főkapitányság közlése szerint a két település közötti utat teljes szélességében lezárták, a forgalmat elterelik.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.