Korábban tömegbaleset történt

Újra járható az M7-es Kápolnásnyéknél

Öt személyautó, egy nyerges vontató és egy teherautó ütközött korábban, a balesetben az előzetes adatok szerint négyen sérültek meg.

2015.05.22 12:12MTI

Megszűnt a forgalomkorlátozás az M7-es autópályán, a rendőrség befejezte a péntek délelőtt Kápolnásnyék közelében történt baleset helyszínelését - közölte a Fejér Megyei Rendőr-főkapitányság a rendőrség honlapján.

A baleset délelőtt történt az M7-es 41-es kilométerénél, a Budapest felé vezető oldalon, Kápolnásnyék közelében. A helyszíni szemle és műszaki mentés ideje alatt az érintett útszakaszon a forgalom egy sávban haladt - írták.

A katasztrófavédelem korábban azt közölte, hogy öt személyautó, egy nyerges vontató és egy teherautó ütközött, a balesetben az előzetes adatok szerint négyen sérültek meg.

Kapcsolódó írások:

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.