Égen-földön keresik

Kínai férfi gyilkolt az Akácfa utcában

Azonosították a nyomozók azt a férfit, aki meggyilkolt egy fiatal nőt május elején a VIII. kerületi Akácfa utcában. A 32 éves kínai gyanúsított ellen nemzetközi elfogatóparancsot adtak ki.

2015.05.22 09:40Havariapress

Május 2-án 0 óra 30 perc körüli időben anyja talált rá Akácfa utcai lakásban a 19 éves nő holttestére. A Budapesti Rendőr-főkapitányság életvédelmi nyomozói a széleskörű adatgyűjtés és tanúkutatás, valamint nemzetközi együttműködés eredményeként azonosították a gyilkost. A gyanú szerint a 32 éves kínai Yao Gaopeng végzett a prostituáltként dolgozó nővel, majd a gyilkosság után elhagyta Magyarországot. A bíróság európai- és nemzetközi elfogatóparancsot adott ki a férfi ellen.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.