Halálos baleset az 5-ös számú főúton

13 óra 47 perc: a végzetes időpontjuk volt

Olyan erővel ütközött két autó frontálisan, hogy több személy megsérült, hárman pedig meghaltak.

2015.05.21 14:47ma.hu
MTI/Mihádák Zoltán

A rendelkezésre álló adatok szerint 2015. május 21-én 13 óra 47 perckor az 5-ös számú főút 64-es kilométerszelvénye közelében, Felsőlajos és Lajosmizse között, Kónyadülő mellett két személygépkocsi eddig tisztázatlan körülmények között frontálisan összeütközött. A baleset következtében több személy megsérült, hárman meghaltak.

A műszaki mentés idejéig az érintett útszakaszon teljes útlezárás van érvényben. Az egyenruhások az 5-ös számú főút forgalmát mindkét irányban az M5-ös autópályára terelik Örkény és Táborfalva közötti szakaszon - tájékoztatta a ma.hu-t a Bács-Kiskun Megyei Rendőr-főkapitányság.

MTI/Mihádák Zoltán


Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.