Órákon át bolyongott

Bejárta fél Budapestet a meztelen nő - végül kórházba vitték

Nem felnőttvideóhoz készült reklámkampánynak lehettek szemtanúi azok, akik egy meztelen nővel találkoztak szerdán a tömegközlekedési eszközökön. Nem is aktivista volt a nő.

2015.05.21 07:43ma.hu

Végül kórházba vitték azt a nőt, aki órákon át bolyongott meztelenül Budapesten. A lapértesülések és a Facebook-posztok alapján a 35 év körüli hölgy járt a Nyugatinál az aluljáróban, a 4-6-ossal elutazott a Boráros térig, illetve felbukkant Csepelen is.

Végül az egyik járókelő hívta fel a rendőröket, akik miután kiérkeztek a helyszínre és végrehajtották a biztonsági intézkedéseket, mentőt hívtak a lányhoz, aki kórházba került. Közerkölcs megsértése miatt eljárás indul ellene.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.