A szekszárdiak mentettek

Ketten meghaltak az M6-os szedresi lehajtóján történt balesetben

Két ember meghalt, hárman megsérültek a Tolna megyei Szedres közelében, amikor két személygépkocsi összeütközött az M6-os autópálya lehajtójánál.

2015.05.17 16:05MTI

A Tolna megyei Rendőr-főkapitányság tájékoztatása szerint az egyik jármű két utasa, egy férfi és egy nő a helyszínen életét vesztette. A baleset az M6-os szerdresi lehajtója és a 6235-ös út kereszteződésében történt. A helyszínelés és a műszaki mentés ideje alatt a forgalom rendőri irányítás mellett, egy sávon halad - tették hozzá.

Boros Brigitta Tolna megyei katasztrófavédelmi szóvivő arról számolt be, hogy az ütközés következtében mindkét jármű az út menti árokba hajtott. A két halálos áldozat gépkocsija felborult, a másik autóban hárman könnyebb sérülést szenvedtek. A műszaki mentést a szekszárdi hivatásos tűzoltók végzik.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.