Mávinform

Vonattal ütközött egy autó Algyő közelében

A Békéscsabáról Szegedre közlekedő vonat oldalának hajtott egy autós az Algyő és Kopáncs közötti vasúti átjáróban. Egyelőre nem tudni, van-e sérültje a balesetnek.

2015.05.16 19:46ma.hu

A jól működő fénysorompó tiltó jelzése ellenére a sínekre hajtott egy gépkocsi a Szeged-Orosháza-Békéscsaba vasútvonalon Algyő és Kopáncs állomások között. A jármű a Békéscsabáról Szegedre közlekedő vonat oldalának ütközött.

A rendőrségi helyszínelés idejére a pályát  lezárták a forgalom elől. A Mávinform tájékoztatása szerint MÁV-START Zrt. megrendelte a buszokat az utasok elszállítására. A buszok Algyő és Hódmezővásárhely között viszik az utasokat. Az erre közlekedő vonatok utasai az átszállások és a hosszabb menetidő miatt 30-40 perc késésre számíthatnak, a helyszínelés ideje alatt.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.