Olajfalók

Megcsapolták a "Barátságot" Hevesben

Mintegy 59 ezer liter kőolajat lopott két ceglédi férfi a "Barátság" olajvezeték megcsapolásával, a MOL Nyrt. csányi telepéről - tájékoztatta kedden az MTI-t a rendőrség.

2008.09.30 19:17MTI

Az olajtolvajokat szeptember 25-én érték tetten, amint a Barátság II. mintavezeték csapját megbontották és a tehergépkocsi rakterében álcázott módon kialakított tartályba, mintegy 2000 liternyi kőolajat töltöttek át - közölte a Heves Megyei Rendőr-főkapitányság sajtószóvivője. 

A biztonsági őrök észrevették a tolvajokat és értesítették a rendőrséget. Egyiküket a helyszínen, társát másnap fogták el a nyomozók - tette hozzá. 

A vizsgálat adatai szerint a tolvajok már nem először fordultak meg a telepen, több millió forintos kárt okozva a cégnek. A gyanúsítottak ellen nagyobb értékre elkövetett lopás elkövetésének megalapozott gyanúja miatt indított eljárást a hatvani rendőrkapitányság.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.