Közút

Ne menjen a pesti rakpart felé, baleset miatt terelnek

A Szabadság híd pesti hídfője alatt történt baleset miatt torlódás alakult ki, a rendőrök forgalomtereléssel segítik a közlekedést. Frissítve!

2015.05.06 09:18ma.hu
police.hu

A jelenleg rendelkezésre álló adatok szerint 2015. május 6-án 8 óra körüli időben a Szabadság híd pesti hídfője alatti rakparton személyi sérüléses baleset történt - írja a police.hu.

Egy motorkerékpáros és egy személyautó ütközött eddig ismeretlen körülmények között. Az ütközés következtében a motoros megsérült.

Teljes útlezárás van érvényben.

A baleset helyszínelése jelenleg is tart, torlódás alakult ki. A forgalmat a rendőrök elterelik.

A rendőrség kéri, hogy lehetőség szerint kerüljék el a balesettel érintett útszakaszt.

10:15 Feloldották az útlezárást

Befejeződött a helyszíni szemle.

Mint arról korábban beszámoltunk, személyi sérüléses baleset történt 2015. május 6-án 8 óra körüli időben a Szabadság híd pesti hídfője alatti rakparton.

A teljes útlezárást a rendőrök feloldották, az érintett útszakaszon mindkét irányban helyreállt a közlekedés.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.