Baleset történt a 8-as úton

Félpályán megindult a forgalom Várpalota és Inota között

Az egyik forgalmi sávban már halad a forgalom a 8-as úton Várpalota és Inota közt, ahol szombat délután két személygépkocsi ütközött.

2015.05.02 16:37MTI

Dömölki Zsolt, a Veszprém Megyei Rendőr-főkapitányság ügyeletes sajtószóvivője elmondta, hogy a 8-as főút 26-os kilométerszelvényében szombat délután ütközött két személygépkocsi. A baleset után a rendőrség teljes szélességében lezárta a főutat és a települések belterületére terelték a forgalmat, de a mentési és helyszínelési munkák előrehaladtával már fél pályán tudják biztosítani a közlekedést.

A mentőszolgálat megyei mentősvezetője, Horváth István tájékoztatása szerint a balesetben egy személy súlyos, kettő pedig könnyű sérüléseket szenvedett.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.