Tart a baleseti helyszínelés

Teljes útzár Várpalota és Inota között

Öszeütközött két személygépkocsi szombat délután Várpalota és Inota közt, a mentési és helyszínelési munkák idejére a főutat teljes szélességében lezárták.

2015.05.02 15:49MTI

Dömölki Zsolt, a Veszprém Megyei Rendőr-főkapitányság ügyeletes sajtószóvivője elmondta: a 8-as főút 26-os kilométerszelvényében Várpalota és Inota közt két személygépkocsi ütközött szombat délután két óra után. Hozzátette, a műszaki mentés és a helyszínelés idejére a főút érintett szakaszát teljes szélességében lezárták. Kerülni Várpalota és Inota települések belterületén az Arany János és Zöldfa utcákon lehet.

A mentőszolgálat megyei mentésvezetője, Horváth István elmondta: a balesetben egy személy súlyos, kettő pedig könnyű sérüléseket szenvedett, őket a mentők a veszprémi kórházba szállítják.

A katasztrófavédelem tájékoztatása szerint az egyik autó felborult, utasait a pétfürdői tűzoltók szabadították ki.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.