Korábban baleset történt

Ismét járható a 4-es főút Albertirsánál

Ismét lehet közlekedni a 4-es főúton Albertirsa térségében, ahol két személyautó frontális karambolja miatt rendeltek el teljes zárást csütörtök délután.

2015.04.30 20:49MTI
MTI/Donka Ferenc

Ketzer Emília, az Útinform ügyeletese tájékoztatása szerint valamennyi sáv járható, de a felgyűlt kocsisor miatt a szokásosnál lassabb haladásra készüljenek az autósok.

Csámpai Attila, a Pest megyei katasztrófavédelem szóvivője az 54-es kilométernél történt balesetet követően azt mondta, hogy mindkét autóban csak a sofőr utazott, mindketten beszorultak a roncsba. A ceglédi tűzoltók feszítővágó segítségével szabadították ki a két sérültet, az utat lezárták, a forgalmat órákra elterelték.

Valics Dezső, a mentők sajtóügyeletese késő este arról tájékoztatott, hogy három mentőautót és egy mentőhelikoptert küldtek a helyszínre, ahonnan két 40 év körüli férfit vittek Budapestre kórházba, egyiküket helikopterrel. Mindkettőjük állapota súlyos, életveszélyes - tette hozzá.

MTI/Donka Ferenc


Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.