Feloldották az útlezárást

Mégsem robbanótest került elő a Margit körúton

A korábbi feltételezéssel ellentétben nem világháborús robbanótestet találtak csütörtök este Budapesten a Margit körúton egy építkezésen.

2015.04.30 20:45MTI

A rendőrség kora este a honlapján tájékoztatott arról, hogy egy feltételezett robbanótest miatt lezárják a Margit körutat a Tölgyfa utca és a Henger utca kereszteződésénél. A Budára érkezőket az alsó rakpartra terelték, a Pest felé közlekedők fel tudtak hajtani a Margit hídra.

A rendőrség mintegy egy órával később azt közölte: feloldották a forgalomkorlátozást a fővárosban, így ismét járható a Margit körút.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.