Vadászok érték tetten őket

Vemhes őzsutát lőttek le az orvvadászok

Vadászok értek tetten, majd a rendőrök előállítottak két örményesi férfit, aki lelőtt egy vemhes őzsutát, majd el akarta lopni az állatot egy a Jász-Nagykun-Szolnok megyei település határában lévő mezőgazdasági területen.

2015.04.28 21:34MTI

Pásztorné Kovács Ágnes, a megyei rendőr-főkapitányság sajtószóvivője elmondta: a 44 éves férfiakat hétfőn késő este érték tetten a helyszínre érkező hivatásos vadászok, akik a két orvvadászt a rendőrök kiérkezéséig visszatartották.

Az örményesi gyanúsítottak ellen orvvadászat bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt indítottak eljárást.

Az MTI-nek arra az értesülésére, hogy a feltételezett elkövetők polgárőrök voltak, Pásztorné Kovács Ágnes azt mondta: "az ügyben folyó rendőrségi eljárás szempontjából irreleváns a gyanúsítottak foglalkozása".

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.