Két nő támadt rá

Megütöttek egy villamosvezetőt a fővárosban

A Budapesti Rendőr-főkapitányság közfeladatot ellátó személy elleni erőszak gyanúja miatt eljárást indított két nő ellen, akik megütötték a főváros X. kerületében a 3-as villamos vezetőjét kedd délután.

2015.04.28 17:58MTI

Az Országos Rendőr-főkapitányság (ORFK) közlés szerint a Szállás utca és a Bihari utca kereszteződésében található megállóban a két nő szóváltásba keveredett a villamoson, és amikor a vezető megkérte őket, hogy szálljanak le a járműről, egyikük megütötte. A két nő bántalmazott egy a megállóban várakozó másik embert is. A villamosvezető nem sérült meg, de a másik sértettet megfigyelésre kórházba vitték - tájékoztatott az ORFK.

A Budapesti Közlekedési Központ fődiszpécsere korábban az MTI érdeklődésére az incidenst követően azt közölte, hogy 3-as villamos vonalán az Ecseri út és a Kőbánya alsó vasútállomás megállók között, forgalmi okból pótlóbuszok szállítják az utasokat.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.