Kés volt náluk, de ők nem szúrtak

Előzetesben a tetten ért debreceni dohánybolti rablók

Egyikük az eladót egy késsel a földre kényszerítette, társa a boltban található dohánytermékeket egy táskába pakolta.

2015.04.25 12:33MTI

A Debreceni Járásbíróság szombaton elrendelte annak a két 18 éves debreceni férfinak az előzetes letartóztatását, akik a megalapozott gyanú szerint egy dohányboltot raboltak ki - közölte a hajdú-bihari rendőr-főkapitányság sajtószolgálata az MTI-vel.

Közleményükben emlékeztetnek arra: csütörtök este Debrecen, a Bem téren lévő egyik nemzeti dohányboltba két maszkot viselő férfi ment be. Egyikük az eladót egy késsel a földre kényszerítette, társa a boltban található dohánytermékeket egy táskába pakolta.

A debreceni nyomozók éppen a közelben tartózkodtak és felfigyeltek a két férfira, azonnal utánuk mentek az üzletbe, ahol folyamatban volt a rablás.

A rendőrök a két tetten ért rablót elfogták, a bűncselekmény elkövetése során személyi sérülés nem történt.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.