Mindkét irányba

Baleset miatt nagy a torlódás az M2-es bevezető szakaszán

Szalagkorlátnak ütközött egy személyautó az M2-es autóúton, közvetlenül az M0-sról levezető szakaszon péntek délután a Vác felé vezető oldalon, a baleset miatt mindkét irányban nagy a torlódás.

2015.04.24 16:40MTI

Kisdi Máté, a Fővárosi Katasztrófavédelmi Igazgatóság szóvivője elmondta, hogy az autó ismeretlen körülmények között az M2-es két oldalát elválasztó szalagkorlátnak csapódott. A járműben egyedül utazó sofőr nem sérült meg, de kocsija forgalmi akadály jelent, mindkét irányban csak egy-egy sáv járható.

A fővárosi tűzoltók speciális szállító járművel fogják leemelni a korláton fennakadt autót, a mentés befejezéséig jelentős torlódásra kell számítani mindkét oldalon - tette hozzá a szóvivő.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.