Nagy a torlódása baleset miatt

Busz ütközött motorossal a váralagút előtt Budapesten

Turistabusz ütközött egy motorossal a főváros I. kerületében, a Clark Ádám téren, az alagút előtt pénteken kora délután.

2015.04.24 13:48MTI

Az Országos Rendőr-főkapitányság kommunikációs szolgálata közölte: eddig ismeretlen okból történt a baleset, amelyben a motoros megsérült. A busz keresztbe fordult, az Alagutat le kellett zárni egy időre.

A fővárosi hivatásos tűzoltókat riasztották a balesethez, a műszaki mentésben és a forgalmi akadály megszüntetésében segítettek. A Lánchídon, a Fő utcában, a Clark Ádám téren és az Alagút térségében nagy a torlódás - írta honlapján a Fővárosi Katasztrófavédelmi Igazgatóság.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.