Megindult a vonatközlekedés

Eloltották a raktártüzet Devecserben

Eloltották a devecseri vasútállomás közelében található raktárépületben keletkezett tüzet, és a vasúti közlekedés is megindulhatott .

2015.04.23 19:55MTI
MTI/Nagy Lajos

Csépányi-Barczi Petra, a Veszprém Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság szóvivője elmondta, sikerült eloltani a raklapok tárolására használt épületben keletkezett tüzet, az utómunkálatok befejeztével átadták a terepet a tűzvizsgálóknak.

Az égő épülethez több mint húsz tűzoltó érkezett Veszprémből, Ajkáról és Pápáról, és részt vettek a mentésben a devecseri önkéntes tűzoltók is. A katasztrófavédelem tájékoztatása szerint egy targonca gázpalackja felrobbant az épületben.

A MÁV Zrt. kommunikációs igazgatósága honlapján közzétette: a katasztrófavédelem engedélyezte a vasúti közlekedést a Budapest-Veszprém-Celldömölk-Szombathely vonalon, de mivel a vonatoknak várakozniuk kellett, egyórás késések is kialakultak.

A késések folyamatosan csökkennek - közölték.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.