Körgyűrű

Kidugult az M0-s dunakeszi szakasza

Valamennyi sáv járható az M0-s autóút főváros felé vezető oldalán Dunakeszi térségében, ahol csütörtök reggel több autó ütközött össze.

2015.04.23 10:40MTI

A Pest Megyei Rendőr-főkapitányság szóvivője, Beluzsárné Belicza Andrea korábban elmondta, hogy két személyautó karambolozott az M0-s 73-as kilométerénél a Megyeri híd felé vezető oldalon, a balesetben senki sem sérült meg. A helyszínelés befejezéséig csak egy sávon haladt a forgalom, de azóta valamennyi sávot megnyitották - tette hozzá a szóvivő.

Az Útinform délelőtti tájékoztatása szerint az M3-as felől érkezőknek már nem kell torlódásra számítaniuk Dunakeszi térségében, ugyanakkor az MTI tudósítója azt tapasztalta, hogy a város belső útjain még igen nagy a zsúfoltság, egyes részeken csak lépésben lehet közlekedni.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.