Támadás egy szegedi kórházban

Eltörte az ápoló orrát az agresszív beteg

Rátámadt egy ápolóra és egy ütéssel eltörte az orrát egy beteg egy szegedi kórházban. A 30 éves férfit rendőrök segítségével fékezték meg.

2015.04.22 09:11Havariapress

Kedden este kezdett agresszívan viselkedni egy beteg az egyik szegedi kórházban. A férfi először szidalmazta ápolóját, majd arcon ütötte, eltörve ezzel az orrát.

Az egészségügyi intézmény biztonsági szolgálata értesítette a rendőröket, akik a kórház területén elfogták és előállították a 30 éves J. Tibort, aki saját magában is kárt akart tenni. Az ügyben közfeladatot ellátó személy elleni erőszak miatt indult eljárás.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.