Éppen megtudta hogy beteg

Ferihegyről tűnt el egy 24 éves, súlyos beteg lány - fotó

Pénteken látták utoljára ismerősei a 24 éves Dombó Henriettát, akit a Facebookon is keresnek hozzátartozói.

2015.04.21 16:24ma.hu

A 24 éves lány eltűnése napján, múlt pénteken tudta meg, hogy súlyos beteg. Az óta Dombó Henriettát a Facebookon is keresik hozzátartozói. Aznap reggel Lengyelországból érkezett Budapestre, Ferihegyen le is jelentették, hogy megjött, az óta azonban nyoma veszett. Lakásán sem járt, életjelet egyáltalán nem adott magáról, telefonja nem elérhető.

A 162 centiméter magas, 49 kilogrammos, sportos testalkatú lány haja és szeme barna. Eltűnésekor fekete, szegecses bőrkabátot, vajszínű farmernadrágot és fehér pólót viselt, egy fekete Nike Air Max cipővel.

Eltűnését a rendőrségen is bejelentették, a hatóság a 107-es vagy a 112-es telefonszámon, vagy az ingyenesen hívható telefontanú számon (06-80-555-111) várja a bejelentéseket Dombó Henriettával kapcsolatban.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.