Háztartási baleset

Halálos gázrobbanás Nagykozárban

Egy ember meghalt, egy másik pedig életveszélyesen megsérült, amikor felrobbant egy gázpalack kedden. Frissítve!

2015.04.21 10:31MTI

A Baranya Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság tájékoztatása szerint a detonáció egy negyven négyzetméter alapterületű épületben történt, amely amiatt ki is gyulladt.

Hozzátették: az oltás végző pécsi tűzoltók két embert hoztak ki az ingatlanból, az egyik sérült a helyszínen meghalt, a másik életéért küzdenek a mentők.

A tűzoltók a házban a felrobbant gázpalackon kívül további két palackot találtak, amelyek azonban még nem forrósodtak fel.

10:55 - Meghalt a nagykozári gázrobbanás másik sérültje is

Meghalt a helyszínen a Nagykozárban kedden történt gázpalackrobbanás másik sérültje is - közölte a Baranya Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság a honlapján.

A tájékoztatás szerint a detonáció egy negyven négyzetméter alapterületű épületben történt, amely miatt az ki is gyulladt. A tűz oltására érkező pécsi tűzoltók két embert hoztak ki az ingatlanból. Az egyik sérült rövid időn belül meghalt, a másik életéért még küzdöttek a mentők, de az orvosi ellátás ellenére ő is életét vesztette.

A tűzoltók eloltották a tüzet.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.