Vasúti baleset

Továbbra is késnek a vonatok Pécel és Isaszeg között

Csak egy vágányon közlekedhetnek a vonatok Pécel és Isaszeg között, mert még dolgoznak a hétfői baleset után a pálya helyreállításán.

2015.04.21 07:10MTI

A Mávinform sajtóügyeletese, Kavalecz Imre közölte: a Budapest-Keleti-Gödöllő-Budapest-Keleti közötti személyvonatok ideiglenesen nem közlekednek, helyettük a hatvani zónázókkal lehet utazni. A Budapest-Hatvan-Miskolc vasútvonalon 15-20 perces késések várhatók napközben.

Várhatóan kedden kora délután állhat vissza menetrendszerű vonatközlekedés - írta.

Pécelen vasárnap éjfél után néhány perccel egy tehervagon siklott ki - tájékoztatott a Mávinform hétfő reggel. Akkor abban reménykedtek a szakemberek, hogy aznap délutánra helyreállíthatják a pályát.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.